Qe nga viti 2020 ne tregun shqiptar

Me shume se 2+ vite experience ne fushen e sherbimeve postare na bejne ne nje zgjedhje eficente dhe te besueshme per dergesen e porosive tuaja

about-img

Dergim i shpejte

Me postiere te trajnuar ne rruge dhe mjetet me te mira ju sigurojme dergesen ne kohe rekord te porosise tuaj.

about-img

Cdo gje e sigurt me ne

Pakoja juaj apo pagesa juaj eshte 100% e sigurte ne doren tone .

about-img

Sherbimet tona

about-img

Levizje malli

Levizja e mallrave te medha brenda ose jashte qytetit

about-img

Dergese e paketave

Dergese e paketave per individe, dycane online dhe fizik brenda ose jashte qytetit

about-img

Dokumentet dhe letrat e rendesishme

Dergimin e dokumenteve dhe letrave zyrtare, per persona , biznese etj

Lista e Cmimeve

Cmimet brenda qytetit

Pesha e objektitTarifa në lekë
0 – 2000 gr200
2001 gr – 3000 gr250
2001 gr – 3000 gr300
4001 gr – 5000 gr350
5001 gr – 6000 gr400
6001 gr – 7000 gr450
7001 gr – 8000 gr500
8001 gr – 9000 gr550
9001 gr – 10000 gr600
10001 gr – 11000 gr 650
11001 gr – 12000 gr700
12001 gr – 13000 gr750
13001 gr – 14000 gr 800
14001 gr – 15000 gr850
15001 gr – 16000 gr 900
16001 gr – 17000 gr 950
17001 gr – 18000 gr1000

Cmimet ndermjet qyteteve

Pesha e objektitTarifa në lekë
0 – 2000 gr300
2001 gr – 3000 gr350
3001 gr – 4000 gr400
4001 gr – 5000 gr450
5001 gr – 6000 gr 500

215

Kliente

23

Zyra

41

Bashki te mbuluara

Si funksionojme ne ?

Pse te na zgjidhni ne

01
Sherbimi i shpejte dhe i sigurt

Ne ofrojme sherbimin me te shpejte dhe te sigurt ne shqiperi, kjo vjen si pasoje e eksperiences , trajnimit dhe investimit ne mjetet tona te transportit .

02
Sherbime 24 ore ne 7 dite te javes

Ne jemi gjithmone ne sherbimin tuaj, kurdo qe ne ju duhemi pavarsisht ores dhe dites .

03
Cmimet konkuruese dhe fikse

Cmimet tona jane fikse dhe teper te arsyeshme gjithashtu ne nuk kemi cmime te fshehura qe mund te shfaqen me vone gjate bashkepunimit

Applikacioni jone po vjen

Se shpejti Fenix Posta do kete nje aplikacion multifunksional per te gjithe klientet e saj .

about-img
Lidhja Klient-Postier
about-img
Tracking Online ne kohe reale
about-img
Siguri dhe konfidencialitet
about-img
Kurse kohen dhe mundin
about-img